Beoordelingen

Ik lees graag uw beoordeling over de beslagspecialist

erg fijne service

door: Ronnie van Doorn op 21-07-2020 wij waren op zoek naar een specifiek handvat voor onze nieuwe keuken. ik dacht dat ik het juiste gevonden had op de website en een zooitje van die handvaten besteld. helaas bleek het niet te zijn wat we zochten.. Na snel mail contact kregen we binnen 2 dagen precies thuis wat we wilde hebben! erg gaaf! (helaas bleek 1 beschadigd, maar ook die werd zonder problemen en super snel opnieuw verzonden) ik ben helemaal tevreden, super bedankt!

Keukengrepen

door: Rianne Seijkens op 29-05-2020 Bij vragen hele snelle reactie via de mail. Super snelle levering voor een goede prijs.

Goede producten en uitstekende service

door: René op 26-05-2020 Omdat de grepen op alle keukenkasten en laden van het type 'landelijk' waren en we iets strakkers wilden kwamen we bij de Beslagspecialist aan. Door de grote keus aan grepen was het lastig kiezen maar uiteindelijk een keuze kunnen maken voor strakke RVS grepen. Eenmaal ontvangen kregen we de de kwalitatief prima producten, netjes verpakt en snel geleverd. Direct aan de gang gegaan en door eigen domme schuld één greep te weinig besteld, helemaal een laatje over het hoofd gezien. Na een mailtje naar de Beslagspecialist kreeg ik erg snel antwoord dat ze dit op een zeer coulante manier op gingen lossen voor ons. We zijn hier bijzonder blij mee en zullen de Beslagspecialist zeker aanraden!

Fantastische webshop!

door: Sylvia op 05-10-2019 Uitstekende en uitgebreide beslagspecialiat, zeer klantvriendelijk, snelle verzending en goede service en advies! Aan te bevelen voor mooie beslagmaterialen!

Mooi design, degelijke kwaliteit!

door: Jasper op 19-09-2019 Waanzinnige grepen besteld voor onze garderobe! Heel blij mee. Supermooie kwaliteit en erg onderscheidend t.o.v. de standaardgrepen. Service ook erg goed, zeer snel geleverd en snel reactie op mijn vragen. Ga zo door!

jaja

door: paul op 15-06-2019 wat een topbedrijf hoor dit. ik ga vaker bestellen boj milam

Goede aftersales

door: Arjen op 06-06-2019 Complimenten voor de service: na afbreken lange kastdeurhendel kostenloos een nieuwe geregeld, dikke 10!

De heer

door: DK op 05-06-2019 Zeer tevreden over De Beslagspecialist. Ik heb nu meerdere malen bij De Beslagspecialist besteld. De eerste keer had ik zelf verkeerde grepen besteld, de grepen waren prima maar waren niet mooi op onze keuken. Dit was geen enkel probleem, ik heb deze terug kunnen sturen en samen met De Beslagspecialist andere uitgezocht en besteld. Deze keer waren ze perfect. We zijn erg blij met het resultaat. Nu heb ik onlangs weer een hele set voor een keuken besteld en daar zaten een paar grepen tussen met een kleine afwijking, ik ben zeer nauwkeurig en wilde deze graag goed hebben. Wederom heeft De Beslagspecialist geholpen deze grepen ook goed te krijgen en weer een erg mooi resultaat. Mijn ervaring met De Beslagspecialist, ze hebben mooie producten, snelle levering en heel netjes verpakt, niet heel duur en bovenal een heel goede service (meedenken, ruilen e.d.). Kortom, zeer tevreden over De Beslagspecialist.

de heer

door: Joris Versfeld op 28-05-2019 Hier hebben ze service hoog in het vaandel staan. Ik wist niet precies welke greep ik wilde hebben, meneer Versfeld dat is toch geen probleem, ik stuur ze u dan toch gewoon toe, zodat u kan kiezen! Als u uw keuze heeft gemaakt dan stuurt u de andere toch gewoon weer retour! Helemaal top, snelle reactie en meedenken met de klant, ik hou er van. Kortom twijfel niet, gewoon bestellen bij de beslagspecialist.

Dhr.

door: Dick van den Berg op 14-05-2019 Uitermate tevreden over de communicatie en service van dit bedrijf!Zal het bedrijf dan ook aanbevelen als ik daar de kans toe krijg.